Zoek
Alle Categorieën
    Menu sluit

    Boekweit zuurdesem glutenvrij

    Glutenvrije fermenteerbaar boekweit-desem
    Artikelnummer: 10-950760
    Beschikbaarheid: Op voorraad
    € 3,79
    i h
    Levertijd indicatie: 1 tot 2 dagen

    Glutenvrije fermenteerbaar boekweit-desem

    Ingredienten
    Gedroogde en inactieve boekweit-* (76%) en quinoa*-desem verkregen door natuurlijke fermentatie, geselecteerde gist.
    *80% ingrediënten zijn afkomstig van biologische landbouw FR-BIO-01.

    Deze desem kan gebruikt worden met maïsmeel, rijstmeel, quinoa meel, boekweitmeel of zelfs kastanjemeel...

    Voedingswaarde per 100 gram
    Energie 361 kcal / 1525 kJ
    Vet 3,5 gram
    - waarvan verzadigd 0,84 gram
    Eiwitten 19,4 gram
    Koolhydraten 59 gram
    - waarvan suikers 6,8 gram
    Voedingsvezels 7,8 gram
    Zout 0,03 gram

    Gebruik
    Ingrediënten: 500g glutenvrij meel + 25 g boekweitdesem + 10 g zout + 1 eetlepel voor olijfolie + 450-500 ml lauwwarm water.
    1) Meng de ingrediënten in een kom met een houten pollepel om zo een soepel maar niet al te nat deeg te bekomen.
    2) Doe dit deeg in een op voorhand ingevette cakevorm en laat 1 1/2 tot 2 uur rijzen onder een natte doek (bij een temperatuur van 22°C).
    3) De oven voorverwarmen tot 200-230°C (th 7-8).
    4) Bak gedurende 30 tot 40 min.
    Gemakkelijk met de hand te bereiden of met een brood-bakmachine met een speciaal glutenvrij brood programma.

    Fabrikant
    Ekibio
    ZA La Boissonnette
    07340 PEAUGRES

    05-2015

    0.0 0
    Schrijf uw eigen beoordeling sluit
    *
    *
    • Slecht
    • Uitstekend
    *
    *
    *
    Product specificaties
    Inhoud50g