Curry paste Thai yellow
Ingredienten
Water, ui*, gele pepers 10%, rode chili*,m witte wijnazijn*, zonnebloemolie*, knoflookpuree*, gemberpuree*, maismeel*, zeezout, komijnzaad*, sinaasappelsap* (uit concentraat), koriander*, kurkuma*, citroengrasolie*
*biologisch
Allergeneninformatie
Kan sporen van noten, melk en ei bevatten
Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram |
Energie / kJ | | Energie / kCal | | Eiwit totaal | | Koolhydraten totaal | | Suikers | | Voedingsvezel | | Vet totaal | | Vet verzadigd | | Zout | |
|
Gebruik
Verhit 2 eetlepels zonnebloemolie, voeg 1 in plakken gesneden ui en 2 geperste knoflookteentjes toe en bak voor 2 - 3 minuten tot lichtbruin.
Roer een halve pot Geo Oganics currypasta door het mengsel en voeg 300 ml kokosmelk toe. Optioneel 2 gekapte pepers toevoegen. Voeg 1 eetlepel bruine suiker toe. Dek af en laat koken en 10 minuten zachtjes doorkoken. Af en toe roeren.
Serveer met droge rijst.
Fabrikant:
Venture Foods UK Ltd.
Postbus 29
Shrewsberry
SY1 1XU
Engeland