U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Primeal Gele linzen uit Frankrijk bio
Priméal biologische gele linzen hebben een perfecte grootte en een mooie goudgele kleur. Ideaal voor het maken van Indiase recepten zoals Dahl met kokosmelk en curry. De gele linzen worden geteeld in Frankrijk.
Ingrediënten Gele linzen* (bevat GLUTEN) *van biologische landbouw
Voedingswaarde per 100 gram
Gebruik Voor 2 personen (ca. 160 gram): Voor knapperige linzen: breng 1 volume linzen aan de kook met 2 volumes gezouten water. Dek de pan af en kook 6 minuten op laag vuur. Voor het bereiden van een Dahl: Kook 1 volume linzen in 3 volumes water gedurende 10 minuten. Voeg eventueel specerijen toe aan het water tijdens het koken.
Bewaren Bewaren op een droge, koele en donkere plaats.
Fabrikant Ekibio SAS ZA la boisson nette 07340 Peaugres Frankrijk
Land van herkomst Frankrijk