Proceli Vienes baguette
Glutenvrij stokbrood op basis van mais. Maak de stokbroden klaar door ze 5 minuten in de oven te doen of door ze door te snijden en 3 minuten op de grillplaat te leggen. Beleg ze vervolgens met je favoriete beleg en geniet!
Ingredienten
Maïszetmeel, water, suiker, margarine [plantaardige oliën en vetten (palm, kokosnoot, zonnebloem), water, emulgator: E471, voedingszuur (citroenzuur), conserveermiddel: E202, aroma's, kleurstof: carotenen], tapiocazetmeel, rijstmeel, verdikkingsmiddel: xanthaangom, gist, emulgator: E472e, zout, rijsmiddel: E450, E500; rijstzemelen, antioxidant: ascorbinezuur, conserveermiddel: E281, E202; aroma's.
Kan sporen bevatten van ei
| Voedingswaarde per 100 gram: | |
| Energie / kJ | |
| Energie / kCal | |
| Vetten | |
| - waarven verzadigd | |
| Koolhydraten | |
| waarvan suikers | |
| Voedingsvezel | |
| Eiwitten | |
| Zout | |
Gebruik
Maak de stokbroden klaar door ze 5 minuten in de oven te doen of door ze door te snijden en 3 minuten op de grillplaat te leggen. Beleg ze vervolgens met je favoriete beleg en geniet!
Distributeur
Glutenvrijtotaal BV
Lijnbaan 8
2352 CK Leiderdorp
Nederland