Zoek
Alle Categorieën
  Menu sluit

  Verzending en retouren

  Verzending
  Pakketten voor België worden bij ons verzorgd door Bpost, Pakketten voor NL worden bij ons verzorgd door PostNL, DHL of DPD.
  Zowel bij Post NL als Bpost geldt dezelfde werkmethode: indien u niet thuis bent, wordt uw pakket naar het afhaalpunt gebracht waar u dit kan afhalen. Er wordt een papiertje in de brievenbus gestoken waarop staat dat u het pakket in het afhaalpunt kunt afhalen en vanaf welke datum.
  Het gebeurt helaas ook dat er geen briefje in de bus gestoken wordt, of dat het pakket bij de buren terecht komt.
  Indien u uw pakket niet heeft ontvangen, aarzel niet om ons te contacteren. Wij kijken de track and trace nummer na en helpen u zo vlot mogelijk verder.

  Wanneer wij voor u een pakket verzenden krijgt u van ons een code van het pakket. Hiermee kunt u de status van het pakket bekijken.

  Voor het volgen van uw pakket in België klik hier.
  Voor het volgen van uw pakket in Nederland klik hier.
  Uw code kan u ook altijd terug vinden onder "mijn account"

  Levertermijn
  De levertijd van uw bestelling is afhankelijk van de indicatie die vermeld staat op onze website en de voorraad. Dit kan per product verschillend zijn. Wij wachten maximaal 5 dagen met verzenden tot uw bestelling compleet is. Mocht deze na 5 dagen nog niet compleet zijn dan verzenden wij alvast de voorradige producten. De ontbrekende artikelen worden dan op een later moment kosteloos naar u verzonden. Wij zullen u dan persoonlijk contacteren om dit te melden. Op werkdagen voor 14:00 besteld, volgende dag in huis, PostNL levert niet op zondag/maandag. (indien alle producten in voorraad zijn)

  Verzendingskosten
  Voor België en Nederland geldt:
  -Bij bestellingen onder de 65 Euro betaalt u 5,95 Euro verzendingskosten.
  -Boven de 65 euro betaalt u geen verzendingskosten.

  Voor Duitsland geldt:
  -Bij bestellingen onder de 90 Euro betaalt u 6,95 Euro verzendingskosten.
  -Boven de 90 euro betaalt u geen verzendingskosten.

  Voor alle overige landen binnen Europa geldt:
  -Bij bestellingen onder de 200 Euro betaalt u 16,50 Euro verzendingskosten.
  -Boven de 200 Euro betaalt u geen verzendingskosten.

  Om verzendingskosten te vermijden is het ook mogelijk om uw bestelling af te halen bij ons. Dit kan op onderstaand adres:

  Bioflora Health Products
  Breestraat 4
  4645 ED Putte – NB

  Afhalen kan enkel op volgende dagen:

  Dinsdag: 09:00u – 17:00u
  Woensdag; 09:00u – 17:00u
  Donderdag: 09:00u – 17:00u
  Vrijdag: 09:00u – 17:00u

  Wettelijke garantie:

  Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

  Retouren:

  U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen de overeenkomst te herroepen.
  De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.
  Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Wij verzoeken u vriendelijk gebruik te maken van het Europees modelformulier voor herroeping.
  Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

  Retouradres:
  Bioflora Health Products
  Breestraat 4
  4645ED Putte NL


  Gevolgen van de herroeping

  Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, exclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

  U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

  De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

  U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

  Uitgesloten van het herroepingsrecht zijn vitaminen en voedingssupplementen, waarvan de verzegeling na levering is verbroken. Deze producten zijn namelijk om redenen van gezondheidsbescherming niet geschikt om te worden teruggezonden wanneer de verzegeling is verbroken.

  In de huidige maatschappij stijgen de verzendkosten voor alle sectoren. Indien een pakket retour gestuurd wordt omwille van een foutief adres doorgegeven door de klant, overbodigheid,... worden de gemaakte verzendkosten nooit terugbetaald en zijn die voor eigen rekening. Dat wil zeggen dat wij het aankoopbedrag van de supplementen zullen terugbetalen (indien deze niet open zijn gemaakt) minus de gemaakte kosten voor verzending.

  Wenst u het pakket dan alsnog te ontvangen, zullen er opnieuw verzendkosten in rekening worden gebracht.