Zoek
Alle Categorieën
  Menu sluit

  Over ons

  Een rijke geschiedenis in de natuurgeneeskunde

  Bioflora is een echt familiebedrijf. Al in 1958 begon grootvader, Willy Lauwers, met zijn praktijk in natuurgeneeskunde en startte daarnaast een eigen natuurlijke productenlijn op. Hij ontwikkelde deze producten volledig zelf. Zo plukte hij kruiden van Noord Nederland tot de Belgische Ardennen, die hij op alcohol zette om later te verwerken tot vloeibare kruidenextracten. Daarnaast importeerde hij verschillende kruiden uit Azië en Zuid-Amerika.

  Tweede generatie

  In 1995 nam de tweede generatie het stokje over en lanceerde het totaalconcept Clinica Natura. Hier werden meerdere disciplines van de natuurgeneeskunde samengebracht. In de bijbehorende winkel werd de eigen productenlijn en andere natuurlijke specialiteiten verkocht.

  Met de paplepel ingegoten

  Van jongs af aan was Chris Lauwers (Derde generatie) geïnteresseerd in het vak van zijn vader en grootvader. Toch koos hij voor een studie informatica en multimediatechnieken en was werkzaam in deze sector. Door familiale omstandigheden kreeg hij de kans om het pad van zijn vader en grootvader verder te zetten. Hij startte met verschillende opleidingen zoals Fytotherapie, homeopathie, orthomoleculaire therapie en Chinese geneeswijze en nam het bedrijf van zijn vader in 2006 over.

  Drogist en webshop

  Ook zijn vrouw, Stephanie Wyllinck, deed haar intrede binnen het bedrijf en bekwaamde zich tot drogist. In de winkel, verbonden met de praktijk, verkopen ze naast de eigen productenlijn Bioflora Health Products ook andere professionele merken, speciaal ontwikkeld voor de natuurgeneeskundige praktijk. In 2009 heeft Bioflora de activiteiten uitgebreid met een webshop waar je meer dan 40.000 producten kan vinden.

  De kracht van Bioflora

  Door de opgedane kennis en de jaren lange ervaring in de natuurgeneeskundige praktijk kunnen zij u een deskundig en professioneel advies geven over de producten met hun werkzaamheid en indicatie. Ook de eigen productenlijn is verder ontwikkeld door wetenschappelijke inzichten en jaren lange ervaring te combineren. Een mooie kracht van Bioflora! Zij zorgen ervoor dat we kunnen meegroeien in een tijd waar natuurlijke geneesmiddelen meer en meer centraal gaan staan. Bioflora is van mening dat door de moeizame wetgeving omtrent natuurgeneesmiddelen en claims, deskundigheid een voorwaarde is om natuurlijke geneesmiddelen en drogisterijartikelen te mogen verkopen.

  Meer dan 40.000 producten

  Door de samenwerking met verschillende bedrijven en leveranciers heeft Bioflora voor u de mogelijkheid gecreëerd om meer dan 40.000 verschillende gezondheidsproducten, voedingssupplementen, kruidenspecialiteiten en natuurvoeding aan een gezonde prijs op de webshop te bestellen. De natuurgeneeskundige specialisten en gediplomeerde drogisten staan u graag te woord. Bioflora Health Products staat voor vele jaren ervaring, vakkennis en degelijk advies.

  Team Bioflora Health Products

  Contact

  Bioflora Health Products
  Breestraat 4
  4645 ED Putte – NB

  KvK-nummer: 20156189
  Btw-nummer: NL820935335B01

  email: info@bioflorahealthproducts.nl
  telefoon: +31-0-164602893

  Openingsuren

  Onze webshop is 24/24 geopend dus bestellen kan altijd.

  Openingsuren voor afhalen

  Dinsdag: 09:00u – 17:00u
  Woensdag; 09:00u – 17:00u
  Donderdag: 09:00u – 17:00u
  Vrijdag: 09:00u – 17:00u

  Openingsuren natuurgeneeskundige praktijk

  Dinsdag 08:00 - 16:00
  Woendagmiddag 08:00 - 16:00
  Woensdagavond 19:00 - 22:00
  Donderdag 08:00 - 16:00
  Vrijdag 08:00 - 16:00