Zoek
Alle Categorieën
  Menu sluit

  Bonusan

  Bonusan is een familiebedrijf dat zich specialiseert in de productie van hoogwaardige voedingssupplementen en plantenextracten. Sinds 1966 is het bedrijf actief en sindsdien heeft Bonusan zich ontwikkelt tot een producent van natuurlijke voedingssupplementen die altijd de allerhoogste kwaliteit nastreeft. Bonusan heeft een eigen fabriek en laboratorium. Hier doen ze hun eigen onderzoek en ontwikkelen ze alle supplementen. Tijdens dit proces zijn de volgende kernwaarden zeer belangrijk voor Bonusan: de juiste dosering, samenstelling en verbinding van stoffen. De basisprincipes waar Bonusan al jaren voor staat zijn: veiligheid, kwaliteit en werkzaamheid. Alle Bonusan producten koop je eenvoudig in onze webshop.

  Bonusan Supplementen

  Bonusan Vitamine D

  Bonusan Vitamine D supplementen zijn te gebruiken om het calcium in uw lichaam aan te vullen. Vitamine D is enorm belangrijk voor zowel de groei als het behoud van stevige botten en tanden. Normaal gesproken haalt u uit zonlicht uw dagelijkse behoefte aan vitamine D. Als dit echter door omstandigheden niet mogelijk is kunt u gerust vitamine D supplementen nemen om er zeker van te zijn dat u voldoende binnenkrijgt. Met name zal er een tekort ontstaan in de maanden waar een ‘r’ in de maand zit zoals november. Naast Bonusan Vitamine D heeft Bioflora Health Product ook andere enkelvoudige vitaminen.

  Magnesium

  De Bonusan Magnesium supplementen zijn één van de beste en meest natuurlijk op de huidige markt. Magnesium is een mineraal dat nodig is voor meer dan 300 processen in je lichaam. Magnesium zit in broodproducten, groentes, melk, noten en vleesproducten. Magnesium draagt bij aan het behoud van sterke botten en tanden. Het zorgt bijvoorbeeld ook voor het normaal functioneren van je zenuwstelsel en spieren. Bij vermoeidheid, maar ook wanneer je ondersteuning nodig hebt voor je geheugen en concentratie, kan magnesium helpen. Hebt u magnesium supplementen nodig? Dan raden wij de Bonusan Magnesium zeker aan. Bent u op zoek naar meerdere mineralen? Dan raden we onze multi mineralen supplementen aan.

  Vitamine C

  Vitamine C is een van de bekendste vitamine onder de mensen. Vitamine C is nodig voor het vormen van bindweefsel, het opnemen van ijzer en het in stand houden van uw weerstand. De Bonusan Vitamine C supplementen bevatten uitsluitend ontzuurde vitamine C, deze zijn vrij van ascorbinezuur waardoor dit supplement vriendelijk is voor uw maag.

  Lactoferrine

  Lactoferrine is een multifunctioneel ontstekingsremmend eiwit dat lichaamseigen is. Het behoort tot het humorale component van het afweermechanisme van het lichaam. De Lactoferrine van Bonusan worden in capsules aangeboden. Er wordt gebruik gemaakt van rijstextract als hulpstof om een zo natuurlijk mogelijk producten te realiseren. Alle capsules die worden gebruikt zijn volledig vegetarisch. Bonusan biedt de capsules aan met zowel 150mg als 300mg.

  Ribes nigrum

  Het mooie van ribes nigrum, ook wel zwarte bes genoemd is dat het veel gezondheidsvoordelen met zich meebrengt. Alle onderdelen van de zwarte bes hebben verschillende eigenschappen op het gebied van mentale en fysieke gesteldheid. Wilt u meer weten over de werking van dit mooie supplement? Neem dan contact met ons op.

  Bonusan supplementen bestellen

  In onze webshop kunt u Bonusan supplementen online bestellen. Met ons brede assortiment zit er zeker een supplement voor u bij. Pakketten voor België worden bij ons verzorgd door Bpost en pakketten voor Nederland door PostNL. Bestellingen boven de €50 worden gratis verzonden.

  Neem contact op met Bioflora Health Products

  Wilt u graag weten welke Bonusan producten het meest geschikt zijn voor u? Neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van persoonlijk en deskundig advies! Vanwege de Europese wetgeving mogen wij u via onze website niet alle informatie geven. Gelukkig mogen we telefonisch wel meer informatie verschaffen. Wij vertellen u dan graag meer over ons assortiment. Stuur ons een bericht via het online contactformulier of bel naar +31 164 602893.

  Keurmerk Erkend Specialist Bonusan.jpg

  Toon als Tabel Lijst
  Sorteren op
  Toon per pagina
  afbeelding van Abies pectinata

  Abies pectinata

  Abies pectinata tinctuur (100ml)
  € 20,10 € 18,09
  afbeelding van Acetyl L carnitine 500

  Acetyl L carnitine 500

  Acetyl-L-carnitine 500 (60vc)
  € 36,20 € 32,58
  afbeelding van Acidum phosphoricum biocomplex

  Acidum phosphoricum biocomplex

  Acidum phosphoricum biocomplex (30ml)
  € 11,20 € 10,08
  afbeelding van Acorus calamus complex

  Acorus calamus complex

  Acorus calamus complex (135tb)
  € 11,50 € 10,35
  afbeelding van Actief vitamine B complex

  Actief vitamine B complex

  Bonusan Actief vitamine B complex (60ca)
  € 26,50 € 23,85
  afbeelding van Adaptonyl 904

  Adaptonyl

  Adaptonyl (200vc)
  € 82,60 € 74,34
  afbeelding van Adaptonyl

  Adaptonyl

  Adaptonyl (60vc)
  € 28,10 € 25,29
  afbeelding van Aesculus complex

  Aesculus complex

  Bonusan Aesculus complex (30ml)
  € 11,50 € 10,35
  afbeelding van Aesculus complex

  Aesculus complex

  Bonusan Aesculus complex (135tb)
  € 11,50 € 10,35
  afbeelding van Aesculus hippocastanum

  Aesculus hippocastanum

  Aesculus hippocastanum draagt bij aan een normale conditie van de vaatwand. (100ml)
  € 20,10 € 18,09
  afbeelding van Alchemilla complex

  Alchemilla complex

  Alchemilla complex - Kruidenpreparaat (30ml)
  € 11,50 € 10,35
  afbeelding van Alfa liponzuur 300 mg

  Alfa liponzuur 300 mg

  Alfaliponzuur 300 mg (60ca)
  € 29,10 € 26,19
  afbeelding van Allium sativum extract

  Allium sativum extract

  Zwarte knoflook komt tot stand door fermentatie van gewone knoflook (Allium sativum). (60ca)
  € 31,30 € 28,17
  afbeelding van Ampelopsis veit

  Ampelopsis veit

  Ampelopsis veitchii behoort tot de wijnstokfamilie. Flavonoïdeglycosiden en anthocyaanglycosiden zijn de belangrijkste werkingsstoffen. (100ml)
  € 20,10 € 18,09
  afbeelding van Angelica complex

  Angelica complex

  Bonusan Angelica complex (135tb)
  € 11,50 € 10,35