Zoek
Alle Categorieën
  Menu sluit

  Energetica Nat

  Het bedrijf Energetica Natura speelt een cruciale rol op de markt van voedingssupplementen in Frankrijk, Nederland, België en Luxemburg. Ze besteden veel aandacht aan voedingssupplementen die 100% natuurlijk zijn, vernieuwende samenstellingen die unieke eigenschappen hebben en desalniettemin staan ze enorm bekend om hun organotherapie, fyto-enzymtherapie en micronutriënten.

  Afbeelding_van_Energetica_Natura_Producten

  Energetica Natura producten

  De voedingssupplementen van Energetica Natura onderscheiden zich van andere bedrijven door onderstaande peilers:

  • Kwaliteit: zeer kwaliteitsvolle suppletie dat gewaarborgd wordt door zuivere inhoudsstoffen die gegarandeerd vrij zijn van genetisch gemanipuleerde stoffen alsook hypoallergene nutriënten. De voedingssupplementen zijn gescreend op hoge kwaliteitsnormen. Ze zijn zo samengesteld dat ze niet belastend zijn voor het lichaam en een hoge opneembaarheid hebben;
  • Veilig: Alle grondstoffen worden volgens de strengste selectiecriteria gecontroleerd. Energetica natura doet er alles aan om de hoogste kwaliteitsnormen te bereiken bij productie en distributie. Bij de productie en distributie van onze producten worden de hoogte kwaliteitsnormen gehanteerd (HACCP, cGMP, GDP, farmaceutische productielicenties). Dit is een garantie voor de voedselveiligheid;
  • Duurzaam: Ook het bedrijfspand van Energetica Natura in Hulst is voorzien van duurzame milieu- en ergonomische technieken die ervoor zorgen dat er een energiezuinige en prettige werkomgeving is ontstaan. Dit om milieu en mens zo min mogelijk te belasten. Er is gekozen voor duurzaam materiaalgebruik tijdens het bouwen en het inrichten van het pand, zoals het gebruik van hout met FSC keurmerk, HR++ zonnewering glas, een energiezuinig klimaatsysteem voor een goed binnenmilieu en een daglichtregelsysteem met sensoren. Bovendien bevat het pand 120 zonnepanelen;
  • Missie: De missie van Energetica Natura is om gezondheidsprofessionals en consumenten te activeren om hun gezondheid te versterken met suppletie als aanvulling op een gezonde lifestyle. Ze bieden een innovatief open platform ter inspiratie van gezondheidsprofessionals en consumenten om te streven naar een gezonde levensstijl met de inzet van supplementen, opdat men bewuste keuzes kan maken om hun gezondheid en welzijn te behouden en versterken.

  Argentyn 23 Energetica Natura

  Argentyn 23 is een zilverhydrosol, met andere woorden, colloïdaal zilver in een microfijne oplossing. Argentyn 23 is uitgevonden door Stephan Quinto, die het product begin 2001 op de Amerikaanse markt heeft gebracht. Hij lanceerde het bedrijf Natural-Immunogenics Corp. en richt zich voornamelijk op het produceren van voedingssupplementen die Colloïdaal zilver bevatten. Na jaren is Natural-Immunogenics Corp. uitgegroeid tot een enorm succesvol bedrijf dat als enige deze bijzondere nano-zilvertechnologie ontwikkelt. Argentyn 23 (23ppm) kan op verschillende manieren toegepast worden en Energetica Natura verkoopt deze in verschillende vormen: als neusspray, als druppelvorm in de maten 118, 236, 473 of 946 ml, als mist spray of als gel om op de huid te smeren.

  Resium Energetica Natura

  Resium is een zuiverende drank of een hydrolaat, dus zonder alcohol, boordevol kruiden zoals onder andere kweekwortel, heermoes, nopalbloemen, melisseblad, rozemarijn, muizenoorkruid, zandzeggewortel, venkel, paardebloem en steranijs. Resium is te koop in 2 varianten: 600 ml en 1000 ml. Ook niet onbelangrijk, Resium is vrij van Soja, Gluten, Caseïne en Lactose, Suiker, Conserveringsmiddelen, Synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen en gist. De inname van Resium is 3 maal 1 tot 3 maatbekertjes een half uur vóór de maaltijd, onverdund of in een half glas water. Het maatbekertje zit bij de fles en 1 maatbeker bevat 25 ml. Energetica Natura is de officiële verdeler van Resium in de benelux, want Resium wordt gefabriceerd in het Miquel y Garriga. SL (MG Laboratori) gevestigd in Barcelona.

  Energetica Natura Symbioflor

  Symbioflor is een product van Symbiopharm en dit bedrijf heeft 1 belangrijke visie: Het wonder van de darm. Een balans van onze darmflora is een voorwaarde voor ons welzijn, een onevenwicht daarentegen kan de oorzaak zijn van verschillende ziekten. Microbiologische therapie gaat dit tegen. En daar staat nu net Symbiopharm om bekend. Energetica Natura is officiële verdeler van de producten van Symbiopharm, een bedrijf dat voedingssupplementen op de markt brengt met als doel: genezen met bacteriën. De microbiologische preparaten met levensvatbare gezondheidsbevorderende bacteriën helpen bij het reguleren van de lichaamseigen afweer, dus het versterken van de slijmvliezen in de darm, in de luchtwegen of in het vaginale gebied.
  Ondersteuning met behulp van bacteriën en microbiologische therapie: Voor een sterk immuunsysteem en gezondheid op alle slijmvliezen, vanaf de geboorte. Energetica Natura verkoopt volgende 6 producten van Symbiopharm:

  Energetica Natura Biotics

  Biotics Research Corporation is wellicht het meest bekende merk van Energetica Natura. Het Amerikaanse familiebedrijf bestaat sinds 1976 en behoort tot de Top 10 bij therapeuten in Nederland. Biotics is een gerenomeerde firma die zijn bekendheid grotendeels te danken heeft aan de multifuncionele insteek van het familiebedrijf. Biotics produceert alle voedingssupplementen zelf in hun eigen labo, samengesteld door vakbekwame professors en onderzoekers. Biotics Research Corporation wil door middel van gezondheidsprofessionals hun vsie aan de wereld kenbaar maken: mix het beste van de natuur en het beste van de wetenschap. Energetica Natura staat dan ook 100% achter deze visie. Zij geven vele lezingen, geven opleidingen aan gezondheidsprofessionals en zorgen ervoor dat zowel de consument als de gezondheidsprofessional gezondheid en welzijn hoog in het vaandel draagt.
  Biotics staat garant voor 100% biologische hoogwaardige voedingssupplementen die een wetenschappelijke onderbouwing bevatten met natuurlijke ingrediënten. Enkele producten uit het assortiment van Biotics zijn ADHS, Nutriclear, CurcumRx en Biomega 1000.

  Toon als Tabel Lijst
  Sorteren op
  Toon per pagina
  afbeelding van Aloepure

  Aloepure

  Energetica Nat Aloepure (1000ml)
  € 27,41 € 24,67
  afbeelding van Amorin concentraat

  Amorin concentraat

  Amorin concentraat (30ml)
  € 25,27 € 22,74
  afbeelding van Argentyn 23 first aid gel

  Argentyn 23 first aid gel

  Deze professionele eerste hulp is het perfecte alternatief voor reguliere kruiden producten voor uitwendig gebruik. Het is geurloos, kleurloos, kleeft niet, maakt geen vlekken en is kindvriendelijk. (59ml)
  € 41,75 € 37,58
  afbeelding van Argentyn 23 first aid gel

  Argentyn 23 first aid gel

  Deze professionele eerste hulp is het perfecte alternatief voor reguliere kruiden producten voor uitwendig gebruik. Het is geurloos, kleurloos, kleeft niet, maakt geen vlekken en is kindvriendelijk. (29ml)
  € 26,96 € 24,26
  afbeelding van Argentyn 23TM dropper

  Argentyn 23 ppm dropper

  Energetica Natura Argentyn 23TM dropper (59ml)
  € 28,11 € 25,30
  afbeelding van Argentyn 23TM polyseal

  Argentyn 23 ppm polyseal

  Energetica Natura Argentyn 23TM polyseal (473ml)
  € 112,72 € 101,45
  afbeelding van Argentyn 23TM polyseal

  Argentyn 23 ppm polyseal

  Energetica Natura Argentyn 23TM polyseal (118ml)
  € 44,97 € 40,47
  afbeelding van Argentyn 23TM

  Argentyn 23 ppm polyseal

  Energetica Natura Argentyn 23TM polyseal (236ml)
  € 67,48 € 60,73
  afbeelding van Argentyn 23TM spray

  Argentyn 23 ppm spray

  Energetica Natura Argentyn 23TM spray (59ml)
  € 28,11 € 25,30
  afbeelding van Argentyn 23TM vertical spray neus

  Argentyn 23 ppm vertical spray neus

  Energetica Natura Argentyn 23TM vertical spray neus (59ml)
  € 29,22 € 26,30
  afbeelding van Argentyn 23TM polyseal

  Argentyn 23TM polyseal

  Energetica Natura Argentyn 23TM polyseal (946ml)
  € 179,97 € 161,97
  Afbeelding van Arti-Plus van Energetica Natura

  Arti-Plus 120 tabletten

  Arti-Plus 120 tabletten van Energetica Natura met glucosamine, chondroïtine en kruiden ter ondersteuning van de gewrichten.
  € 50,73 € 45,66
  afbeelding van Biocean hypertonic

  Biocean hypertonic

  Marien plasma (steriel zeewater) voor meer energie en vitaliteit door een verbeterde celfunctie (1000ml)
  € 62,29 € 56,06
  afbeelding van Biocean hypertonic

  Biocean hypertonic

  Marien plasma (steriel zeewater) voor meer energie en vitaliteit door een verbeterde celfunctie (30amp)
  € 26,21 € 23,59
  afbeelding van Biocean isotonic

  Biocean isotonic

  Marien plasma (steriel zeewater) voor meer energie en vitaliteit door een verbeterde celfunctie (30amp)
  € 29,76 € 26,78