Zoek
Alle Categorieën
    Menu sluit

    Shoyu bio

    Merk: Terrasana
    Terrasana Shoyu
    Artikelnummer: 10-827211
    Beschikbaarheid: Op voorraad
    € 3,19
    i h
    Levertijd indicatie: 1 tot 2 dagen

    Shoyu is een milde Japanse sojasaus, die gemaakt wordt van sojabonen, tarwe en koji (een unieke Japanse schimmel). Onze shoyu wordt op bijzonder traditionele wijze gebrouwen door Japanners die al generaties lang shoyu maken. Shoyu fermenteert minimaal 12 maanden, en dat proef je! Heerlijk door (miso)soepen, bij soba- en udonnoodles, roerbakgerechten, of als dipsaus bij sushi.

    Shoyu is een milde Japanse sojasaus. Wordt gemaakt van sojabonen, tarwe en koji (een unieke Japanse schimmel). Wordt volgens eeuwenoud recept bereid in Japan. Fermentatietijd: minimaal 12 maanden.

    Ingredienten
    water,  SOJAbonen*,  TARWE*,  zeezout,  koji-ferment
    *biologisch

    Voedingswaarde per 100g
    Energie (kJ) 264kJ,  Energie(kcal) 62kcal,  Vet totaal 0,1g,  Vet verzadigd 0g,  Koolhydraten totaal 6,2g,  Suikers 0g,  Voedingsvezel 0,7g,  Eiwit totaal 8,8g,  Zout 12g,  Natrium 4815mg

    Gebruik
    Gebruik als vervanger van zout, als dip voor sushi of als basis voor je saus of dressing.

    Bewaar na openen in de koelkast tot de houdbaarheidsdatum.

    Fabrikant
    TerraSana 
    Postbus 70
    2450 AB LEIMUIDEN

     

    0.0 0
    Schrijf uw eigen beoordeling sluit
    *
    *
    • Slecht
    • Uitstekend
    *
    *
    *
    Product specificaties
    Inhoud125ml