De Kefir capsules bevatten gevriesdroogd Kefir Poeder (hoofdbestanddeel), Kokosbloesem suiker en Kokosmeel. Kefir staat bekend om zijn Pre- en Probiotische
eigenschappen en wordt reeds honderden jaren gebruikt. Kefir bestaat uit een samenlevingsvorm van Melkzuurbacteriën, Gisten, Streptokokken en andere Bacteriën. Kokosbloesem suiker en Kokosmeel zijn toegevoegd omdat ze de groei van
melkzuurbacteriën in de darmen stimuleren. Hierdoor zijn deze Kefir capsules een zogenaamd Synbiotica, een mengsel van Pre- en Probiotica.
Samenstelling per vegetarische capsule
Gevriesdroogd Kefir Poeder 130 mg
waarvan melkzuur bacteriën >13 miljard CFU
Kefir melkzuurbacterie stammen:
Bifidobacterium longum, Lactobacillus acidophilus,
Lactobacillus fermentum, Lactobacillus helveticus,
Lactobacillus paracasei, Lactobacillus rhamnosus en
Streptococcus thermophilus.
Ingredienten
Kokosbloesem suiker, Gevriesdroogd Kefir Poeder (melkzuurbacteriën, maltodextrine, microcrystalline -cellulose), vegetarisch capsule
Gebruik
1 vegetarische capsule per dag met water innemen, bij voorkeur in de avond.
Koel, droog en afgesloten bewaren.
Fabrikant
Mattisson BV
Middenweg 16
3401 MB IJsselstein
Dit product is een voedingssupplement.
Aanbevolen dosering niet overschrijden.
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.