Zoek
Alle Categorieën
    Menu sluit

    Tamari Japans bio

    Merk: Terrasana
    Tamari - glutenvrij - TerraSana
    Artikelnummer: 10-827212
    Beschikbaarheid: Op voorraad
    € 4,19
    i h
    Levertijd indicatie: 1 tot 3 werkdagen

    Tamari is een krachtige, glutenvrije Japanse sojasaus, die gemaakt wordt van sojabonen en koji (een unieke Japanse schimmel). Onze tamari wordt op authentieke wijze gemaakt door echte Japanse kenners en heeft een fermentatieperiode nodig van maar liefst 12 maanden. Dit gebeurt in 100 jaar oude cederhouten vaten. De smaak van tamari is heerlijk complex en bevat alle vijf de smaken: zout, zuur, zoet, bitter en umami. Met deze Japanse sojasaus til je werkelijk ieder gerecht naar een hoger niveau: (miso)soepen, noodlegerechten, marinades, sushi, en zelfs stamppot!  Video: zo maken ze onze tamari.

    Tamari is een krachtige, glutenvrije Japanse sojasaus. Wordt op authentieke wijze gemaakt in Japan, van sojabonen en koji (een unieke Japanse schimmel). Fermentatietijd: minimaal 12 maanden.

    Ingrediënten:
    SOJAbonen*,  water,  zeezout,  shochu gezouten*  (water, rijst*, zout, koji ferment),  koji-ferment
    *biologisch


    Voedingswaarde per 100g
    Energie (kJ) 354kJ,  Energie(kcal) 83kcal,  Vet totaal 0g,  Vet verzadigd 0g,  Koolhydraten totaal 6,5g,  Suikers 0,5g,  Voedingsvezel 0,7g,  Eiwit totaal 14g,  Zout 13,1g,  Natrium 5172mg

    Gebruik
    Gebruik als vervanger van zout, als dip voor sushi of als basis voor je saus of dressing.

    Bewaar na openen in de koelkast tot de houdbaarheidsdatum.​​​​​​​

    Distributeur:
    ​​​​​​​
    TerraSana 
    Postbus 70
    2450 AB LEIMUIDEN

    Product specificaties
    Inhoud125ml
    0.0 0
    Schrijf uw eigen beoordeling sluit
    *
    *
    • Slecht
    • Uitstekend
    *
    *
    *