Zoek
Alle Categorieën
    Menu sluit

    Terrasana kokosmelk slagroom

    Merk: Terrasana
    Terrasana Kokosmelk slagroom 30% vet bio
    Artikelnummer: 10-949978
    Beschikbaarheid: Op voorraad
    Normale prijs: € 4,49
    € 4,04
    i h
    Levertijd indicatie: 1 tot 3 werkdagen

    Terrasana Kokosmelk slagroom 30% vet bio

    Plantaardige kokoscrème die zo je zo dik kunt opkloppen dat je er een prachtig toefje mee kunt maken voor op vegan gebak. Met maar liefst 91% kokosnoot. Bijna alleen kokos dus. Door een vetpercentage van 30% is deze kokoscrème zo romig dat je geen slagroom meer nodig hebt. Voor deze romige kokosopklopcrème (oftewel: vegan kokosslagroom) hoef je niets uit de kast trekken, behalve het prachtige blikje. Lekker romig, lekker vegan. En zonder de emulgator guargom. Wel met het natuurlijke bindmiddel tapioca, want daardoor wordt deze kokosroom wél heerlijk stevig.

    Serveer een toefje op gebak of bij warme plantaardige chocolademelk.

    Ingredienten
    Kokosnootextract* 91%, water, tapiocazetmeel*
    *biologisch

    Voedingswaarde per 100 gram:  
    Energie (kJ)1.248kJ
    Energie(kcal)303kcal
    Eiwit totaal2,7g
    Koolhydraten totaal4,6g
    Suikers2,7g
    Vet totaal30g
    Vet verzadigd28g
    Voedingsvezel1,9g
    Zout0,05g

    Gebruik
    Taartje met slagroom? Daar heb je deze plantaardige kokos ’slagroom’  van kokos voor nodig. In een handomdraai heb je met deze extra romige kokosmelk een vegan alternatief voor opgeklopte slagroom. Alleen even opkloppen!Laat het blikje minimaal 8 uur in de koelkast staan en klop het met een handmixer op tot het een mooie stevige toef is.

    Bewaarvoorschriften
    bewaren op een droge, donkere plaats bij kamertemperatuur (max 20 °C).
    NA Openen maximaal 3 dagen in de koelkast bewaren.
    Droog en donker bewaren.

    Fabrikant
    TerraSana
    Postbus 70
    2450 AB Leimuiden

     

     

     

    Product specificaties
    Inhoud400ml
    0.0 0
    Schrijf uw eigen beoordeling sluit
    *
    *
    • Slecht
    • Uitstekend
    *
    *
    *