Zoek
Alle Categorieën
    Menu sluit

    Umeboshi bio

    Merk: Lima
    Lima Umeboshi bio
    Artikelnummer: 10-799878
    Beschikbaarheid: Op voorraad
    € 15,96
    i h
    Levertijd indicatie: 1 tot 3 dagen

    Lima Umeboshi bio

    De Ume-abrikoos, waarvan het pekelnat ook de Ume Su azijn levert, wordt gekweekt in Japan en heeft een sterke en lichtelijk zure smaak. Ze ondergaat een melkzuurfermentatie van ongeveer een maand in zeezoutpekel, met Shisoblaadjes die haar een mooie rode kleur geven. In Umiboshi wordt de Ume u aangeboden als volledige vrucht, die in stukjes gesneden kan worden;

    Ingredienten:
    umeboshi* (Prunus mume), shiso-bladeren* (Perilla frutescens), zeezout.
    *van biologische teelt. NL-BIO-01

    Voedingswaarden

     g/100 mlPortie 10g% RI*RI*
    Energie (kJ)18118  
    Energie (kcal)4340.222000
    Vet0.300.030.0470g
    > waarvan verzadigd0.100.010.0520g
    > mono-onverzadigde0.000.00  
    > poly-onverzadigde0.000.00  
    Koolhydraten6.700.670.26260g
    > waarvan suikers0.100.010.0190g
    Voedingsvezels4.900.491.9625g
    Eiwitten1.000.100.2050g
    Zout16.841.6828.066g

    Gebruik:
    Umeboshi-Past en umeboshi zijn twee aangenaam gezouten specerijen met een verfrissend aroma die de smaak versterken van sauzen, pickles, vinaigrettes, mayonaises, gekookte groenten (zoals broccoli, bloemkool...), rijst, sushi, sashimi, enz. Als ze fijn gehakt zijn, zijn de shisoblaadjes heerlijk in sushi of vermengd met gebakken groenten.

    Fabrikant
    Lima NV
    Groendreef 101
    9880 Aalter
    België

     

     

    0.0 0
    Schrijf uw eigen beoordeling sluit
    *
    *
    • Slecht
    • Uitstekend
    *
    *
    *
    Product specificaties
    Inhoud200g