Zoek
Alle Categorieën
  Menu sluit

  Eczoil

  Pijlstaartrog olie kopen? Deze olie was een lange tijd moeilijk beschikbaar in Nederland maar dankzij de leverancier Eczoil kunnen we nu weer genieten van de gezondheidsvoordelen van Pijlstaartrog olie. Momenteel is deze olie terug beschikbaar en kunt u het kopen in capsules, olie of zalf.

  Afbeelding_van_pijlstaartrog_olie

  Pijlstaartrog olie Capsules

  In de dorpjes aan de Noordzee is (zeker vroeger) iedereen wel bekend met Pijlstaartrog olie. Bijna iedereen had deze olie thuis staan, klaar om te gebruiken. Echter de sterke vissmaak wordt als onaangenaam ervaren. Daarom zijn er nu capsules beschikbaar. Makkelijk in gebruik en zonder de sterke visgeur.
  De pure olie wordt volgens een traditioneel en ambachtelijk proces gezuiverd uit de lever van de pijlstaartrog. Deze roggen zijn afkomstig uit Caribische wateren en worden duurzaam gevangen. Momenteel wordt het als voedingssupplement verkocht. Deze producten zijn 100% vrij van PCB's.

  Pijlstaartrog olie Werking

  Pijlstaartrog olie bevat een hoge dosis Omega 3 en 6 vetzuren en een hoog gehalte aan Vitamine A. Deze Omega 3 vetzuren bevatten een hoog gehalte aan EPA en DHA.
  Wanneer we minstens 2 capsules per dag nemen of 4 ml olie zijn onderstaande medische claims van toepassing:

  • EPA en DHA geven ondersteuning en zijn goed voor het hart;
  • EPA en DHA hebben een gunstige werking en invloed op hart, het effect wordt verkregen bij inname van 250 mg EPA en DHA;
  • DHA is algemeen goed voor de hersenen en draagt bij tot de instandhouding van de normale hersenfunctie, het effect wordt verkregen bij inname van 250 mg DHA;
  • DHA helpt het gezichtsvermogen normaal te houden en ondersteunt de conditie van de ogen, het effect wordt verkregen bij inname van 250 mg DHA;
  • Vitamine A draagt bij tot de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen;
  • Vitamine A draagt bij tot de instandhouding van een normale huid;
  • Vitamine A draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem en slijmvliezen;

  Neem contact met ons op

  Wanneer u meer informatie wenst over de pijlstaartrog olie producten neem dan gerust contact met ons op. Vanwege de Europese wetgeving mogen wij u via onze webshop niet alle informatie over de werkzaamheid van deze producten geven. Telefonisch kan dit wel. Stuur ons een bericht via het online contactformulier of bel naar +31 164 602893.

  Inhoud

  Momenteel is deze olie beschikbaar in flesjes van 50 ml of 100 ml, de pijlstaartrog olie capsules zitten in potten van 30 stuks of we hebben een speciale huidzalf beschikbaar in potjes van 30 ml.

  Bewaren

  Je moet deze producten buiten bereik van kinderen bewaren. Pijlstaartrog olie of capsules zijn voedingssupplementen en zijn geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding. Het is aan te raden om de aanbevolen dagelijkse dosering niet te overschrijden, tenzij anders geadviseerd door een arts of therapeut.

  Toon als Tabel Lijst
  Sorteren op
  Toon per pagina
  Afbeelding _van_bittermeloen_tinctuur

  Bittermeloen tinctuur

  geen omschrijving aanwezig (50ml)
  € 49,95
  afbeelding_van_Pijlstaartrog_olie_100ml

  Pijlstaartrog olie

  Eczoil Pijlstaartrog olie (100ml)
  € 60,00 € 52,80
  Afbeelding_van_pijlstaartrog_olie_50ml

  Pijlstaartrogolie

  Pijlrogolie is de pure olie gezuiverd uit de levers van een speciale familie van pijlstaartroggen volgens een traditioneel proces (50ml)
  € 37,00 € 33,30
  Afbeelding van Eczoil Pijlstaartrogolie capsules

  Pijlstaartrogolie

  geen omschrijving aanwezig (60ca)
  € 47,00 € 42,30
  Afbeelding_van_pijlstaartrog_olie_zalf_30ml

  Pijlstaartrogolie zalf

  Pijlstaartrogolie zalf (30ml)
  € 28,95