Zoek
Alle Categorieën
  Menu sluit

  Nutrined

  De voedingssupplementen van Nutrined

  Nutrined is een betrouwbare en wetenschappelijke partner voor therapeuten die op zoek zijn naar producten ter optimalisatie van het algemeen welzijn door metabole processen te herstellen of te optimalizeren met krachtige molecules.

  Ze vervaardigen enkel voedingssupplementen die samengesteld zijn uit ingrediënten met de hoogste kwaliteit en zuiverheid en gebaseerd zijn op wetenschappelijke studies. Er wordt doelbewust gekozen voor grondstoffen met de hoogste biologische beschikbaarheid die een optimale opname in de weefsels garanderen met een maximaal therapeutisch effect.

  Gegarandeerd zuivere producten

  Dagelijks worden er controles uitgevoerd die verder gaan dan industriële standaarden en cGMP’s om de efficiëntie en veiligheid van de producten te garanderen. De productie van deze voedingssupplementen gebeurt altijd volgens de GMP (Good Manufacturing Practice) met een continu oog voor kwaliteit en zuiverheid.

  Alle ingrediënten worden onderworpen aan identificatietesten om de zuiverheid te waarborgen. Gedetailleerde gegevens worden zowel tijdens als na het productieproces nauwgezet gevolgd. Aansluitend wordt elk verpakt product extra onderworpen aan testen op toxines zoals zware metalen maar ook op microbiële zuiverheid. Op deze manier kan Nutrined de afwezigheid van onzuiverheden extra te garanderen vooraleer de kwaliteitscontrole positief bevonden wordt.

  Nutrined adviesproducten

  In de praktijk van Chris Lauwers worden regelmatig de producten van Nutrined geadviseerd. Deze producten worden niet commercieel verkocht maar zijn enkel op voorschrift van een gezondheidsprofessional te verkrijgen.

  Neem contact op met Bioflora Health Products

  Wilt u graag meer weten over de producten van Nutrined? Neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van persoonlijk en deskundig advies! Vanwege de Europese wetgeving mogen wij u via onze website niet alle informatie geven. Gelukkig mogen we telefonisch wel meer informatie verschaffen. Wij vertellen u dan graag meer over ons assortiment. Stuur ons een bericht via het online contactformulier of bel naar +31 164 602893.

  Toon als Tabel Lijst
  Sorteren op
  Toon per pagina
  Nutrined ATP 360 90 capsules afbeelding

  Nutrined ATP 360 90 capsules

  ATP 360 van Nutrined 90 vegetarische capsules is een voedingssupplement met vitamines, mineralen, antioxidanten en draagt bij aan een normale energiestofwisseling.
  € 78,95
  Nutrined BDNF Essentials 120 capsules afbeelding

  Nutrined BDNF Essentials 120 capsules

  BDNF Essentials van Nutrined 120 vegetarische capsules is een voedingssupplement met verschillende kruiden en fosfolipiden voor een heldere geest.
  € 78,75
  Afbeelding van Butyflam Coated Boterzuur Nutrined

  Nutrined Butyflam Coated 180 capsules

  Butyflam Coated van Nutrined 180 capsules is een uniek voedingssupplement op basis van boterzuur.
  € 66,95
  Nutrined Energy Multiplex 90 capsules afbeelding

  Nutrined Energy Multiplex 90 capsules

  Energy Multiplex Nutrition van Nutrined 90 vegetarische capsules is een voedingssupplement en heeft een gunstige invloed op een normaal energieleverend metabolisme.
  € 50,28
  Afbeelding van Nutrined Guttae Pepsini 30 ml

  Nutrined Guttae Pepsini 30 ml

  Guttae Pepsini van Nutrined 30 ml is een voedingssupplement met een natuurlijke bron van lichaamseigen enzymen.
  € 15,30
  Nutrined Messenger no 1 60 capsules afbeelding

  Nutrined Messenger n° 1 60 capsules

  Messenger n° 1 van Nutrined 60 capsules is een voedingssupplement - multipreparaat ter ondersteuning van het immuunsysteem.
  € 85,25
  Nutrined Multimessenger 90 capsules afbeelding

  Nutrined Multimessenger 90 capsules

  Multimessenger van Nutrined 90 capsules is een uniek voedingssupplement en multipreparaat ter ondersteuning van het immuunsysteem.
  € 61,55
  Nutrined Perm Plus 90 tabletten afbeelding

  Nutrined Perm Plus 90 tabletten

  Perm Plus coated tablets van Nutrined 90 tabletten is een voedingssupplement voor het herstel van de intestinale permeabiliteit en ondersteunt het immuunsysteem.
  € 47,20
  Nutrined Tri-Fortify Orange 236 ml afbeelding

  Nutrined Tri-Fortify Orange 236 ml

  Tri-Fortify Orange van Nutrined 236 ml is een voedingssupplement met liposomaal glutathion met een hoge biologische beschikbaarheid.
  € 99,14