Zoek
Alle Categorieën
  Menu sluit

  Vitamine D

  afbeelding van de beste Vitamine D producten

  Vitamine D kopen?

  Zoekt u de beste Vitamine D supplementen op de markt? Dan bent u op de webshop van Bioflora Health Products aan het juiste adres. In onze webshop vindt u een breed en gevarieerd assortiment van voedingssupplementen, waaronder Vitamine D supplementen van diverse merken. Vitamine D is één van de weinige vitamines die het menselijk lichaam zelf kan aanmaken. Onder invloed van zonlicht wordt Vitamine D in de huid gevormd. Voor een goede aanvulling van Vitamine D kan een supplement noodzakelijk zijn omdat wij te weinig zonlicht hebben. Wilt u meer informatie over ons assortiment? Onze experts adviseren u graag over het gebruik en de inname van Vitamine D supplementen.

  De werking van vitamine D

  Vitamine D is een vetoplosbare vitamine en kan als een van de weinige vitaminen aangemaakt worden door het menselijke lichaam. Onder invloed van direct zonlicht wordt in de huid vitamine D gevormd. De wetenschap heeft receptoren voor vitamine D gevonden in meer dan 30 verschillende typen weefsels en organen, zoals afweercellen, spieren en botten. Hiermee ondersteunt deze vitamine de algehele gezondheid op diverse manieren.

  Enkele belangrijke voordelen van voldoende vitamine D zijn:

  • Het ondersteunt de afweer van het lichaam;
  • Het helpt bij het celdelingsproces;
  • Het is goed voor de werking van de spieren;
  • Het draagt bij tot het normaal gebruik van calcium en fosfor door het lichaam;
  • Het draagt bij aan de instandhouding van sterke botten;
  • Het ondersteunt de tanden.

  Vitamine D, een in vet oplosbare vitamine, wordt dan ook het beste opgenomen in de darmen als er ook vet of olie aanwezig is. Het wordt opgeslagen in vetweefsel of in organen zoals de lever. De gemiddelde opname van deze vitamine uit voeding bedraagt ongeveer 80%.

  Ruim assortiment Vitamine D voedingssupplementen

  Bij Bioflora Health Products leveren we diverse soorten supplementen van verscheidene merken. Door ons uitgebreid assortiment en voorraad kunnen wij uw bestelling snel leveren. Zo heeft u de voedingssupplementen snel in huis voor gebruik. Wij leveren diverse soorten Vitamine D supplementen met ieder een eigen dosering. We zetten ze hieronder kort op een rij:

  Vloeibare vitamine D

  Vloeibare vitamine D kunt u van diverse merken kopen, zoals Biotics, Bonusan, Thorne, Aov maar ook van Bioflora Health Products. Vloeibare Vitamine D is meestal laag maar naukeurig gedoseerd en makkelijk te gebruiken voor baby's en kindjes. Je kan het zelf ook toevoegen aan de voeding of gewoon een paar druppels puur in de mond innemen.

  Vitamine D 25 mcg

  Deze supplementen bevatten 25 mcg of 1000 IE Vitamine D als cholecalciferol in capsules en zijn een goede aanvulling op uw dagelijkse gezonde voeding.

  Vitamine D 75 mcg

  Deze capsules bevatten een hoge dosering 75 mcg of 3000 IE vitamine D. Ook een goede aanvulling op uw dagelijkse gezonde voeding. Omdat deze capsules hoger gedoseerd zijn worden ze meestal geadviseerd door artsen en therapeuten.

  Vitamine D Vegan

  Deze supplementen zijn geschikt voor veganisten en vrij van dierlijke ingrediënten. De Vitamine D is afkomstig van Licheen of Korstmos, een mossoort met hoge Vitamine D3 waarden.

  Vitamine D3 & K2

  Deze voedingssupplementen bestaan uit een combinatie van vitamine D3 cholecalciferol en vitamine K2 menaquinone. Voor een goede opname van Calcium hebben we Vitamine D3 nodig. De combinatie met Vitamine K2 zorgt ervoor dat Calcium op de juiste plek in je lichaam terecht komt. Een ideale combinatie voor het behoud van normale botten.

  Neem contact op

  Voor meer informatie over vitamine D adviseren wij u om contact met ons op te nemen. Telefonisch kunnen wij u alle informatie verstrekken over het gebruik van Vitamine D. U kunt bellen naar +31 164 602893. Wij hebben jarenlange ervaring in de natuurgeneeskundige praktijk. Hierdoor kunnen wij u voorzien van professioneel advies over het gebruik van onze voedingssupplementen. U kunt ook gebruik maken van onze contactpagina voor aanvullende vragen. Wij helpen u graag verder!

   

  Vloeibare Vitamine D

  Loading...

   

  Vitamine D capsules

  Loading...

   

  Vitamine D capsules 75 mcg

  Loading...

   

  Vitamine D Vegan

  Loading...

  Vitamine D3 K2

  Loading...