Sorteren op
Toon per pagina
377 producten gevonden
Semper Havermout 500 gram
De Cruydhof Stevia-extract wordt ambachtelijk bereid volgens een oud Indiaans recep
SteviJa Stevia vloeibaar naturel
Ecomil Kokosmelk cuisine Culinaire voorbereiding op de kokosmelk
Pasta spaghetti glutenvrij van Damhert
Quinoa glutenvrije broodmix
SteviJa Stevia vloeibaar naturel
Stevia zoetjes uit onbespoten Stevia
Terrasana Ahornsiroop graad A bio
Ahornsiroop, graad A [glazen Karaf] - TerraSana
Ahornsiroop, graad C [Jug] - TerraSana
Geniet elke dag weer van de overheerlijke volle smaak van Zonnemaire brood en banket.
Sangozaad levert eenmaal ontkiemd een ontzettend mooie paarse kiemgroente op.
Het ontkiemde zaad levert een prachtige rode kiemgroente op
Adukibonen zijn kleine paars/bruine peulvruchten, afkomstig uit Azië, die een iets zoetere smaak hebben dan andere peulvruchten
Ontkiemde linzen kunnen o.a. in salades worden verwerkt, maar zijn ook prima te gebruiken in warme gerechten.
Zonnebloempitten lenen zich ontkiemd uitstekend voor verwerking in een salade of koude pasta
Chinese Preiszaad heeft in ontkiemde vorm een zéér bijzondere prei-knoflookachtige smaak.
Broccolikiemen zijn te gebruiken als broodbeleg, in salades, in stamppotjes, of als laatst door de soep.
Biologische kokosolie (virgin kokosolie)
Terrasana Ahornsiroop graad C bio
We hebben deze mix samengesteld omdat er in de diverse koolachtigen verschillende soorten glucosinolaten zitten
Peuleschil Tarwegras zaad bio
Xantaangom, le Poole, glutenvrij
Himasala Keukenzout fijn navulzak
Wit brood mix glutenvrij van Damhert
Ahornsiroop is het ingedikte sap van de suikeresdoorn.